Reiki

Carola-van-der-poel-holistic-4you-holistisch-coach-holistische-therapie -helende-energie-BMR-body-mind-release-reiki

Wat is Reiki?

Reiki is een liefdevolle en ontspannende behandeling met als doel het bevorderen van je gevoel van welzijn op zowel lichamelijk als emotioneel niveau.

De westerse vertaling van Reiki is ‘universele levensenergie’. De universele energie is overal om ons heen en is aanwezig in alles wat leeft. Door het doorgeven van deze energie uit het universum worden tekorten aan energie in ons lichaam opgelost en kan heling of genezing plaatsvinden. 

Het is een pure, liefdevolle manier om je gezond en gelukkig te voelen!

De voordelen op een rijtje:

– Pijnvermindering
– Ontspanning
– Vermindert stress
– Versterkt het immuunsysteem
– Brengt lichaam en geest in balans
– Bevordert de afvoer van gifstoffen
– Heft blokkades op
– Geeft levensvreugde

Carola-van-der-poel-holistic-4you-holistisch-coach-holistische-therapie -helende-energie-BMR-body-mind-release-reiki-laren

Reiki brengt het licht terug dat altijd al in ons aanwezig was.

– Paul Stephen

De behandeling

In principe kan iedereen energie doorgeven en ontvangen. Wellicht kun je je van vroeger nog herinneren dat als je je bezeerd had, je vader of moeder zijn of haar hand op de zere plek legde. Onbewust geeft dat verlichting en troost.

Door middel van verschillende handposities ben ik bevoegd de levensenergie aan jou door te geven. Door het doorgeven van deze energie versterkt je immuunsysteem en wordt je natuurlijke weerstand verhoogd. Het zelfherstellend vermogen van je lichaam wordt gestimuleerd en alle holistische niveaus worden in balans gebracht.

Wat kun je verwachten?
De behandeling kan door iedereen anders worden ervaren want Reiki kun je voelen! Sommige mensen ervaren warmte of trillingen, andere zien kleuren, ruiken een bepaalde geur of krijgen inzichten door. Andere mensen voelen niets. Dat kan en is helemaal niet erg, want het effect is er niet minder om. De energie doet zijn werk en stroomt naar de plek waar het zijn moet. 

Carola-van-der-poel-holistic-4you-holistisch-coach-holistische-therapie -helende-energie-BMR-body-mind-release-reiki-behandeling

Lees meer over Holistische Therapie

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen?

Laat hieronder je gegevens achter, dan neem ik contact met je op!