Mijn reis naar bewustzijn

Carola-van-der-poel-holistic-4you-laren-holistisch-coach-energie-bel-energy-helende-kristallen-BMR-Reiki-holistische-therapie-zelfverzekerd

Ik ben Carola van der Poel (31 oktober 1982), geboren en getogen in Oss (Noord-Brabant) en inmiddels alweer 15 jaar geleden neergestreken in Almere. Daar woon ik in een gezellig huis samen met mijn twee kinderen; Luckas van 13 jaar en Britt van 10 jaar. Daarnaast heb ik een gelukkige relatie met mijn vriend Erik.

Mijn reis waarin ik ben gegroeid en bewust werd van mijn ‘zijn’ begon in 2016. Mijn leven leek aan de buitenkant perfect! Alles op de rit, getrouwd, twee kindjes, veel vrienden, feestjes, etentjes en een eigen bedrijf. Kortom: huisje, boompje, beestje. Maar diep van binnen voelde ik me niet zoals het aan de buitenkant leek. Het resoneerde niet. Ik ging op onderzoek uit. Dat werd een jarenlang proces van persoonlijke groei met vallen en opstaan. 

Toneelspel
Ik kwam er langzaam maar zeker achter dat ik vanaf mijn puberteit al vluchtte voor wie ik daadwerkelijk ben. Ik had een rol aangenomen. De rol van de spontane, altijd enthousiaste, aantrekkelijke en beetje ondeugende Carola. En ik moet eerlijk toegeven, deze houding beviel mij jarenlang prima. Tot ik diep van binnen voelde dat het niet klopte. Ik voelde mij niet meer gelukkig. Ik kon niet meer blij zijn en werd onzeker en bang. Ik leek wel verdoofd, afgemat en kon niet meer ultiem genieten.

Carola-van-der-poel-holistic-4you-laren-holistisch-coach-energie-bel-energy-helende-kristallen-BMR-Reiki-holistische-therapie-zelfvertrouwen

Mijn ‘ware zijn’

Ik ben bij verschillende coaches in therapie gegaan, heb boeken verslonden en podcasts geluisterd. Dat heeft veel inzicht gebracht. Stapje voor stapje werd steeds duidelijker dat het leven dat ik leefde niet het leven was dat mij gelukkig maakte. Toen heb ik een drastisch besluit genomen. Ik ben gescheiden, heb afscheid genomen van sommige vrienden en ‘de rol’ die ik leefde. Ik koos bewust voor een nieuwe start. Een nieuw leven waarin ‘ik’ Carola (met al mijn plussen en minnen) leef vanuit mijn ware ZIJN.

Wanneer ik loslaat wat ik ben, word ik wat ik zou kunnen zijn.

– Lao Tzu

Verdieping om krachtiger te worden

Een leven vol liefde, bewustwording, bewustzijn, ontwikkeling, groei en enorm veel energie heeft het mij gebracht. Zo makkelijk als ik het schrijf is het uiteraard niet gegaan. Ik heb angsten gekend, ik ben enorm verdrietig geweest en heb momenten gehad dat ik het heel zwaar had en leed onder de stress die ik ervaarde. Ik was de controle kwijt. Spastische trekjes in mijn gezicht en steken in mijn hart waren uitingen van de angst en stress waar ik in gevangen zat. Ik zocht uitvluchten en ben diep gegaan om er sterker en krachtiger uit te komen. 

Carola-van-der-poel-holistic-4you-laren-holistisch-coach-energie-bel-energy-helende-kristallen-BMR-Reiki-holistische-therapie-kracht

Zo sterk, krachtig en zeker als nu, ben ik nog nooit geweest. Mensen zeggen dat ik ben veranderd. Maar eerlijk gezegd voel ik me weer dat meisje dat ik was toen ik jong was. Ik ben weer ‘thuis in mezelf’. Jaren van vluchten, aanpassen, onzekerheid en angst hebben ruimte gemaakt voor rust, vrede, compassie, zelfliefde, acceptatie en creativiteit.

Het mooiste geschenk

De reis van groei en bewustwording raad ik iedereen aan. Het is het mooiste geschenk dat je jezelf kunt geven. 

Om op professionele wijze ook anderen in hun reis te ondersteunen en te helpen heb ik opleidingen gevolgd. Van het doorgeven van mijn kennis krijg ik zelf ook weer energie. Ik deel daarom met plezier mijn inzichten en motiveer mijn cliënten wanneer het even zwaar wordt en tegen zit. 

Lees meer over mijn kennis

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen?

Laat hieronder je gegevens achter, dan neem ik contact met je op!