Wat kun je verwachten tijdens een sessie?

Carola-van-der-poel-holistic-4you-laren-holistisch-coach-energie-bel-energy-doelen-stellen

Holistic 4you staat voor balans, vrijheid, energie, kracht, levensvreugde en geluk. Dit bereiken we door middel van verschillende methodieken op het gebied van holistische therapie.

Bij holistische therapie gaan we ervan uit dat alles met elkaar verbonden is. Uitgaande van dit basisprincipe in combinatie met verschillende tools en interventies, kan ik gericht de kern van je klacht in kaart brengen. We ontladen emoties en blokkades gerelateerd aan je klacht. Je ontvangt nieuwe inzichten over jezelf. Samen zorgen we ervoor dat je geen last meer ervaart en je transformeert naar een betere versie van jezelf.

Doelen bereiken

Bij holistische therapie kunnen we op meerdere manieren jouw doel bereiken, afhankelijk van de klacht die jij ervaart. Daarom starten we altijd eerst met een kennismakingsgesprek om af te stemmen wat ik voor je kan betekenen en bespreken we de mogelijkheden van tools en/of interventies die ik kan inzetten voor het gewenste resultaat.

Het kan zijn dat er een coachgesprek plaatsvindt, eventueel ondersteund met inzichtkaarten of een opstelling. Ook is een Reiki sessie mogelijk, waarbij we als ondersteuning de klankschaal kunnen gebruiken.

Heb je dieperliggende klachten? Dan is wellicht Body Mind Release of ademwerk wat voor jou. Ook kan je bij mij terecht voor de Sedona Methode, Innerlijke Kind werk, edelsteentherapie, Emotional Freedom Technique, chakra- en aurahealing. Kortom, behandelingen verschillen van persoon tot persoon en daarmee kunnen ook de tools die ik inzet per sessie verschillen. 

De behandeling

Bij alle behandelingen heb je gewoon je eigen kleding aan. Wel adviseer ik om makkelijke, niet knellende kleding te dragen. Dat draagt eraan bij dat je je volledig kunt ontspannen.

Iedere sessie sluit ik af met een (korte) evaluatie. Daarnaast is het belangrijk om na afloop altijd even rustig een glaasje water te drinken om alle vrijgekomen negatieve energie uit je lichaam te spoelen. 

Soms is loslaten veel krachtiger dan verdedigen of vasthouden.

– Eckhart Tolle

Lees meer over Holistische Therapie

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen?

Laat hieronder je gegevens achter, dan neem ik contact met je op!