Prijzen

Holistische therapie

Prijs

Holistische therapie 75 minuten

€ 100,-

Holistische therapie 90 minuten

€ 125,-

Rittenkaart van 5 sessies van 75 minuten (maximaal 6 maanden geldig)

€ 450,-

Intuïtief coachgesprek via telefonisch consult

  • 20 minuten

€ 25,-

  • 30 minuten

€ 35,-

  • 45 minuten

€ 50,-

Reiki

Prijs

Reiki therapie 45 minuten

€ 75,-

Reiki op afstand (inclusief 30 minuten telefonisch consult)

€ 50,-

Body Mind Release

Prijs

Body Mind Release traject van 7 weken dat bestaat uit 6 persoonlijke sessies

€ 750,-

Body Mind Release losse behandeling

€ 85,-

Losse BMR behandelingen zijn alleen af te nemen wanneer je eerder via Holistic 4you het traject van 7 weken bestaande uit 6 persoonlijk sessies doorlopen hebt.

Ademsessie

Prijs

Een kennismakingsgesprek is kosteloos en duurt c.a. 30 minuten

Gratis

Kennismaking met jouw ademkracht

Dit is een éénmalige ademsessie om kennis te maken met jouw ademkracht. In deze sessie ervaar jij de kracht van je adem, maak je verbinding vanuit je hoofd met je lijf en voel je diepe ontspanning. De ademsessie duurt 2 uur.

€ 149,-

Ontdekkingsreis

Door regelmatig te ademen vergoot je je bewustzijn. De ontdekkingsreis is een intensief traject bestaande uit 5 fysieke ademsessies in een tijdsbestek van 2 maanden. De sessies duren 2 uur en zijn inclusief coaching zodat jij ook daadwerkelijk verder kunt met de inzichten uit je sessie. Tijdens dit traject kijken we hoe je bewustzijnslagen die we tijdens de sessies hebben geopend kunnen integreren en implementeren in je dagelijks leven.

Dit traject kan verlengd worden met losse ademsessies

€ 699,-

Innerlijke Reis

De innerlijke reis bestaat uit een traject van 10 ademsessies in een tijdsbestek van 4 maanden. Dit is een proces van persoonlijke ontwikkeling! Na een uitgebreide intake gaan we laag voor laag de diepte in en begeleid ik je stap voor stap naar meer vrijheid en verbinding in jouw leven. Elke ademsessie krijg je meer vertrouwen, inzicht en maak je een diepgaande reis naar binnen. Dit vindt plaats op zowel fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel-energetisch niveau. Het grootste cadeau aan jezelf!  De sessies duren 2 uur.

€ 1349,-

Verbindende reis

Het mooie aan samen ademen is, dat we met elkaar een energetisch veld opbouwen, waarin je elkaar versterkt. Het gezamenlijk doorleven van dit proces en de energie van de groep zorgt voor een diepe verbinding en herkenning van universele thema's. In een groep van 4 personen maak je een ademreis en deel je daarna je ervaring. Om de kwaliteit en veiligheid te waarborgen is voorafgaand aan een verbindende reis, minimaal 1 keer de kennismaking van jouw ademkracht verplicht! De sessie duurt ongeveer 2 uur.

€ 60,-

Losse ademsessie

Het voordeel van werken met de ademhaling, is dat je niet hoeft te graven in je verleden. We werken met wat zich nu aandient. Hetgeen zich nu aandient is immers geactiveerd door een ervaring uit het verleden. Dat betekent dat die ervaring van toen op dit moment verwerkt en geneutraliseerd kan worden, zodat je er nu geen last meer van hebt. De adem doet het werk! Losse ademsessies bieden jou de vrijheid om een ademreis te maken naar gelang jouw behoefte. Na iedere ademsessie merk je dat je vrijer kunt ademen. Deze sessie duurt 1,5 uur.

€ 135,-

Bovenstaande prijzen gelden voor personen vanaf 16 jaar. Ben je jonger en wil je wel een behandeling afnemen? Neem dan vooraf contact met mij op via info@holistic4you.nl.

Alle tarieven zijn vrijgesteld van BTW.

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen?

Laat hieronder je gegevens achter, dan neem ik contact met je op!